Dit zijn de beste tips voor het versturen van leuke en originele kaartjes

Het versturen van wenskaarten is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van relaties met vrienden, familie en collega’s. Door mensen een kaartje toe te sturen laat je hen weten dat je aan ze denkt of met ze meeleeft bij bepaalde mijlpalen in hun leven, zoals een verjaardag, trouwerij, geboorte of overlijden. Je wil natuurlijk niet zomaar een standaard kaartje versturen, maar de ontvanger echt verblijden met een origineel kaartje met een persoonlijke boodschap die blijft hangen. Maar hoe pak je dit nu slim aan? Je ontdekt de beste tips voor het versturen van leuke en originele kaartjes in dit blog.

 

Do it yourself 

Een leuke manier om een echt origineel kaartje te versturen, is door het kaartje zelf te ontwerpen. Dit betekent niet dat je ook zelf een kaartje moet gaan knutselen (al kan dit natuurlijk wel), maar wel dat je het kaartje zelf ontwerpt. Je kunt tegenwoordig gemakkelijk online leuke originele geboortekaartjes, verhuiskaarten, wenskaarten verjaardag en kaarten voor andere gelegenheden ontwerpen. Zo kun je het kaartje helemaal aanpassen naar jouw eigen wensen en voorkeuren en kun je er van op aan dat niemand anders precies hetzelfde kaartje verstuurd zal hebben. 

 

Maak het persoonlijk

Een leuk en origineel kaartje is persoonlijk. Het personaliseren van een wenskaart is tegenwoordig makkelijker dan ooit, omdat je de wenskaart simpelweg online kunt ontwerpen en aanpassen. Upload simpelweg een leuke eigen foto op de website van de kaartmaker, pas het ontwerp en de kleuren aan naar jouw voorkeur en voorzie de kaart van een persoonlijke tekst of leuke quote. Je kunt het kaartje vervolgens voorzien van een leuke envelop en ook direct online naar de ontvanger versturen. 

 

Pak het groots aan

Wil je dat je kaartje echt opvalt? Kies dan voor een kaart in XXL formaat. Deze kaarten zijn vaak iets duurder, maar zijn wel erg leuk voor de ontvanger. Niet alleen zal de kaart de ontvanger beter bijblijven, omdat deze er echt uitspringt, maar de kaart kan zelfs worden ingelijst of opgehangen. Hierdoor kan een XXL formaat veel indruk achterlaten bij de mensen. Dit is dan ook zeker een kaart om mee te nemen in je beslissing!

 

Stuur een kleinigheidje mee

Wil je iemand een kaartje toesturen voor een bijzondere gelegenheid en echt iets leuks en origineels voor hem of haar doen? Stuur dan niet alleen een kaartje, maar ook een leuk kleinigheidje mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bos bloemen, zijn/haar favoriete reep chocolade, iets leuks voor het pasgeboren kind of een mooie heliumballon. 

 

Geef een reactie