Gezonder leven en een beter resultaat

Ben jij bezig aan een druk sportprogramma? Goed bezig jij! Je krachten opbouwen is een proces waarbij je veel doorzettingsvermogen nodig zult hebben. Ook zal je conditie in het begin vaak de boel nog een tandje moeilijker maken. Dit zijn dan ook echt dingen die je over het algemeen wel kunt verwachten als je echt grote veranderingen wilt gaan zien.

Ik voel me niet fit. Wat nu?

Ja, dit is erg vervelend, zeker als je net zo lekker op weg bent. Het nog minder leuk als je je vaker vermoeid bent. Ga dan juist niet door met je programma als je je niet goed voelt. Je moet altijd naar je lijf blijven luisteren. Daarbij is het echt niet zo dat jouw behaalde resultaten van het sporten direct weer verloren gaan. Ik denk wel dat ik een mogelijk advies hebt als je je fitter wilt voelen. Voedingssupplementen is hetgeen wat ik zou aanraden als je je continu net niet helemaal top voelt. Dit is aan te raden voor het vervolg van je sportschema en geeft je een ondersteuning in je dagelijkse voeding. Blijf uiteraard wel gezond eten, want zo hebben de voedingssupplementen over het algemeen meer effect. Ik kan geen garantie geven of jij er iets aan zal hebben, maar het kan geen kwaad om het uit te proberen, toch?

Beter effect op intern gebied

Voedingssupplementen heeft in tegenstelling tot de Ibuprofen geen maximale dosis. Je kan het dus prima in jouw dagelijks voedingsschema toepassen. Sterker nog, ik zou het zeker in een voedingsschema toepassen. Een keer per dag moet voldoende zijn en ik slik het persoonlijk altijd in de ochtend met een glas water op een lege maag. Tevens goed voor de darmen. Op deze manier komen door middel van het water op gang en wanneer je wat begint te eten zal het beter verteren. Zo doe ik het zelf tegenwoordig en ik merk goede effecten. Sterke darmen zijn essentieel voor een goede verteringsstelsel en dit heeft uiteindelijk ook effect op een betere stofwisseling.

Beter effect op extern gebied

Wat ik ook heel graag wil meegeven aan alle sportliefhebbers: sla alstublieft niet door. Je doet wat je kan en het trainen van je spieren en overige kost tijd. Stapje voor stapje is het doel. Ik heb een vriendin die iedere ochtend vroeg al naar de sportschool gaat. Ze zegt dat ze er soms een beetje tegenop ziet. Achteraf heeft ze wel een lekker gevoel als ze het heeft gedaan. Ze is hier ook niet dwangmatig in, maar probeert een soort discipline voor zichzelf erin te houden.Hier is degelijk wel een verschil. Ze voelt zich nog goed. Sporten moet je gelukkiger doen voelen en niet uitgeput maken.

Geef een reactie