Een verlichte dansvloer huren voor het beste feestje

Afgelopen voorjaar is mijn moeder vijftig jaar geworden. Mijn hele familie bestaat uit echte party-animals, dus we konden maar een ding doen: een mega groot feest organiseren. Mijn zussen en ik mochten aan de slag. Mijn ene zus ging over de uitnodigingen, de ander over de locatie en ik moest de aankleding en muziek gaan regelen! Nu ben ik gek op een goed feestje, dus zorgen dat de locatie de goede sfeer kreeg vond ik fantastisch! Tijdens het organiseren kwamen mijn zussen en ik op het idee om een verlichte dansvloer te huren! Daarover meer in deze blog!

Wat er bij een feest organiseren komt kijken

De eerste stappen die ik heb gezet tijdens het organiseren is nadenken wat voor feest we precies wilden geven, en wat daarvoor nodig is. Ik dacht onmiddellijk aan een disco slash jaren tachtig vibe, omdat de meeste goede muziek toch echt wel daar uit voort komt. Daarnaast was het grootste deel van de gastenlijst toch ook meer bekend met de jaren tachtig dan met muziek uit de 2000s. Het meest belangrijke van een dansfeest is natuurlijk de muziek. We gingen op zoek naar DJ’s, en vonden uiteindelijk eentje die echt perfect aan de eisen voldeed. Vervolgens ging ik aan de slag met de aankleding. Veel glitterende franje op de muren en een mega grote discobal mochten niet ontbreken. De gasten werd verzocht om in disco of rock outfit te komen, om zo de sfeer uit te breiden.

Een verlichte dansvloer als middelpunt van je party

Een verlichte dansvloer huren kwam opeens in onze gedachten op. Hoe maak je een disco feest nou vetter dan door er een lichtgevende vloer bij te regelen? We waren alleen wel bezorgd dat dit niet zo makkelijk te regelen zou zijn. Uiteindelijk, na even het internet afspeuren, kwamen we een vloer tegen op lichtgeluidhuren.nl. Deze vloer was niet alleen zeer voordelig, we kregen ook veel andere specs erbij! Zo is de vloer heel dun, zodat mensen niet struikelen als ze de dansvloer op of af lopen. Daarnaast hebben ze een schuine rand, de enige vloer die we konden vinden die dat heeft! Met een wat ouder publiek kun je natuurlijk niet iemand laten vallen en iets laten breken. Tot slot kan de vloer in ontzettend veel kleuren en standen en beweegt het licht mee op de muziek! Daarnaast was het huren van zo’n vloer ook helemaal niet moeilijk zoals we in eerste instantie dachten! Op de website stond gewoon het hele aanbod onder een knop beschikbaar. We konden precies bestellen volgens de eisen die wij nodig hadden!

Geef een reactie