Fitnessboutique
Workout wordt Fitnessboutique!
Surf naar www.fitnessboutique.be en maak kennis met ons uitgebreid gamma.
Gebruik de code WORKOUT en ontvang 10% korting op alle aankopen.
Aanbod geldig tot en met 31 Maart.

Nederlandstalige versie beschikbaar vanaf 9 April.

Fitnessboutique je partner in sportvoeding,fitnessmateriaal en sportkledij!Workout devient Fitnessboutique !
Surfez vers www.fitnessboutique.be et dévouvrez notre offre.
Utlisez le code WORKOUT et recevez 10% de réduction sur vos achats. Offre valable jusqu’au 31 Mars.

Fitnessboutique, votre partenaire en nutrition, appareils et vêtements de sport!
 

Presteer beter met PeakO2

Maurice Snijders

Er bestaan allerlei supplementen die je kunt nemen om je prestaties te verbeteren. Supplementen voor meer kracht, supplementen voor meer uithoudingsvermogen. Maar de combinatie van die twee kom je doorgaans niet zo snel tegen. Toch is dit precies wat je met PeakO2 kunt realiseren.

Wat is PeakO2?

PeakO2 is een combinatie van zes Ayurvedische paddenstoelen, te weten cordyceps, gesteelde lakzwam, konings oesterzwam, shiitake, pruikzwam en gewoon elfenbankje. De term Ayurvedisch komt uit India en is samengesteld uit de woorden ayus, dat 'leven' betekent en het woord veda, dat wetenschap betekent. De paddestoelen zijn krachtige adaptogenen (in de traditionele Chinese geneeskunde bekend onder 'superieur tonicum' – stoffen die verschillende functies reguleren en het energieniveau verhogen). Ze helpen om fysieke en mentale stress te overwinnen, en geven je net wat extra's zodat je intensiever kunt trainen.

Presteer beter met PeakO2 - Kracht en Uithoudingsvermogen

Effect in zeven dagen

Met PeakO2 verhoog je je kracht en uithoudingsvermogen in slechts zeven dagen. PeakO2 bevat hoge doseringen bèta-glucan en l-ergothioneïne, een antioxidant dat oxidatieve stress in het lichaam tegengaat en je helpt om langer te trainen, sneller te herstellen en je beter te voelen. Verbeteringen die optreden zijn:

  • Trainingsduur
  • Tijd tot uitputting
  • Maximaal krachtgebruik
  • Top anaerobische kracht
  • VO2 max
  • Trainingsvolume

PeakO2

Klinisch getest

PeakO2 kan op zichzelf worden gebruikt, maar ook in combinatie met BCAA’s. Het wordt verwerkt in poeders, capsules en gels, en geeft zowel je kracht als je uithoudingsvermogen een boost. Onderzoek aan de Universiteit van North Caroline te Chapel Hill wijst uit dat gebruikers hun tijd tot uitputting met maar liefst 70 seconden verbeterden. Een groep die placebo’s kreeg, kwam niet verder dan vijf seconden.

PeakO2

Atleten die elke dag vier gram PeakO2 namen, bleken na zeven dagen hun maximale kracht met 17,6 procent te hebben verbeterd. De placebogroep liet na dezelfde periode een vermindering zien van 11,8 procent.

PeakO2

Peak O2: organisch en natuurlijk

PeakO2 is geen extract, maar bevat de volledige voedingsstoffen. Het is voor 100 procent USDA gecertificeerd organisch, veganistisch, natuurlijk, glutenvrij en niet genetisch gemanipuleerd. Het zit vol antioxidanten, waaronder vitamine D2 en de eerder genoemde bèta-glucan en l-ergothioneïne.

Veel adaptogenen zijn niet goed oplosbaar in water, of veel te bitter om in een effectieve dosering te gebruiken. PeakO2 heeft daarentegen een neutrale smaak, kan aan elk poeder en elke smaak worden toegevoegd en lost uitstekend op in water. Bovendien gebruik je het naar keuze voor je training, tijdens je training of na je training.

PeakO2

Voor meer informatie en een gratis sample, ga je naar www.mypeako2.com.

Vorige artikel
Volgende artikel