Workout Recepten: Proteïne pannenkoeken, muffins & wafels

JESSE HAARLEMMER

Wanneer ik zin heb in iets anders voor mijn ontbijt dan is dit mijn go to recept voor waffels, pannenkoeken en muffins. De basis is simpel, maar door de verschillende smaken van proteïne poeder en vullingsmogelijkheden kun je altijd iets nieuws maken. Altijd fijn om zo de dag te beginnen!
Door: Pieter Coessens

Ingrediënten:

• Havermout – 80g

• Proteïne poeder – 25g

• Ei – 1 • Bakpoeder

Doe de havermout, proteïne poeder en bakpoeder in een blender en mix tot de havermout melig geworden is van structuur. Doe er het ei bij en voeg water toe tot gewenste consistentie. Blend nog een keer en het deeg is klaar.

Proteïne pannenkoeken klaarmaken

Bak de pancakes in een pan met spray boter, boter of kokosolie tot ze gebakken zijn van buiten en zacht van binnen. Serveer met toppings naar keuze.

Voor de wafels

Gebruik bak spray om de wafel ijzer in te vetten en doe het deeg in het wafel ijzer. Serveer met toppings naar keuze.

Voor de Muffins:

Doe het deeg in muffin vormen en bak het gaar in de oven op 180-190° tot de binnenkant niet meer aan een mes plakt wanneer je er in prikt. Serveer met toppings naar keuze

Bonus Wafels/Muffins

wil je gevulde waffels of muffins? Voeg dan een vulling tot het deeg, zoals banaan, bessen, cacao nibs en bak ze dan klaar!

Vorige artikel
Volgende artikel
Add to Cart Sold Out Compare at Unavailable Your cart is currently empty.

Niet beschikbaar

Uitverkocht