Fitnessboutique
Workout wordt Fitnessboutique!
Surf naar www.fitnessboutique.be en maak kennis met ons uitgebreid gamma.
Gebruik de code WORKOUT en ontvang 10% korting op alle aankopen.
Aanbod geldig tot en met 31 Maart.

Nederlandstalige versie beschikbaar vanaf 9 April.

Fitnessboutique je partner in sportvoeding,fitnessmateriaal en sportkledij!Workout devient Fitnessboutique !
Surfez vers www.fitnessboutique.be et dévouvrez notre offre.
Utlisez le code WORKOUT et recevez 10% de réduction sur vos achats. Offre valable jusqu’au 31 Mars.

Fitnessboutique, votre partenaire en nutrition, appareils et vêtements de sport!
 

The Workout Profile: Matthias Roos

Deze personal trainer heeft de kennis in pacht. Laten we kennis maken met het leven en de visie van deze elegante sportieveling, Matthias Roos!

Joris Van Hoecke

Met een vroege interesse in sport en voeding koos Matthias ervoor om hier zijn ambitie van te maken. Als bachelor Lichamelijke Opvoeding aan de Artevelde Hogeschool heeft hij zijn passie omgezet in een dagelijkse professionele carrière. Hij is gedimplomeerd personal trainer en clubverantwoordelijke in de Oxygen Fitness te Zottegem.

Hij leerde Workout kennen door zijn opleiding en passie voor sport. ‘Door mijn interesse in sportvoeding en bijhorende supplementen sprong ik destijds reeds vaak binnen bij de shop in Gent. Door mijn kennis leerde ik al snel wat goed en minder goed was. Ik draag transparantie hoog in het vaandel, en dat is nu net wat met vooral aantrekt bij de Workout producten. Transparantie over samenstelling zodat er duidelijkheid is over wat de producten bevatten. Dat is exact wat ik zoek!’

Wanneer hij niet aan het werk is spendeert hij zelf veel tijd in de gym. Een all-round workout is wat hij beoogt ongeveer 6 maal per week. 

Wanneer we vragen naar zijn visie omtrent voeding en sport is hij vrij duidelijk, ‘Ik geloof er sterk in dat iedereen zijn doelstellingen kan bereiken mits de juiste levensstijl. Voeding is daar een van de belangrijkste bouwstenen.’ Hij gelooft daarom niet noodzakelijk in een dieet. ‘Ikzelf ben geen voorstander van het woord dieet. Een dieet kent vaak een begin en einde. Ik probeer dagelijks de meest gezonde alternatieven te kiezen die een positieve invloed kunnen hebben op mijn prestaties. Dit geldt voor iedereen. Je kan tijdens een specifieke training natuurlijk wel gaan schroeven in het aantal koolhydraten en andere aspecten van je voeding in functie van je doelstellingen op dat moment.’

Matthias heeft een gezonde verslaving voor een stevige pre workout vertelt hij ons al lachende. ‘Aangezien ik 6 op 7 dagen aanwezig ben in de gym krijg ik geen instant motivatie bij het binnenstappen in de fitness. Wanneer je er al enkele lessen opzitten hebt kan een kleine dosis cafeïne mij de juiste focus geven. Doorheen de dag drink ik geen koffie of andere cafeinehoudende dranken.
Verder ben ik een voorstander van een whey proteïne shake na de traning met een schepje creatine mono. 
Omdat ik dagelijks ook heel wat cardio doe durf ik erna gebruik maken van wat dextrose of waxy maize.’

De sportieve ambitie van Matthias ligt vrij breed. In de nabije toekomst zou hij graag een wedstrijd MP meepikken alsook verder te gaan combineren tussen de klassieke krachttraining en crossfit. Good luck Matthias!

Vorige artikel
Volgende artikel