Fitnessboutique
Workout wordt Fitnessboutique!
Surf naar www.fitnessboutique.be en maak kennis met ons uitgebreid gamma.
Gebruik de code WORKOUT en ontvang 10% korting op alle aankopen.
Aanbod geldig tot en met 31 Maart.

Nederlandstalige versie beschikbaar vanaf 9 April.

Fitnessboutique je partner in sportvoeding,fitnessmateriaal en sportkledij!Workout devient Fitnessboutique !
Surfez vers www.fitnessboutique.be et dévouvrez notre offre.
Utlisez le code WORKOUT et recevez 10% de réduction sur vos achats. Offre valable jusqu’au 31 Mars.

Fitnessboutique, votre partenaire en nutrition, appareils et vêtements de sport!
 

The Workout Profile: Beaudine Van Nuffel

Over een sterke vrouw gesproken. Laten we kennis maken met Beaudine Van Nuffel. Gepassioneerd door judo, crossfit en weightlifting!

Anton Luyten

Deze jonge studente is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Met een passie voor judo, crossfit en weightlifting kan ze haar mannetje wel staan! Als ze één sport moet kiezen die er met kop en schouder boven uit steekt is het crossfit.

“CrossFit is niet één sport. Het combineert verschillende disciplines en werkt op verschillende spiergroepen. Een total workout waarbij je jezelf constant nieuwe grenzen laat verleggen. I love it!” 

Beaudine is via de judoclub van haar vader met CrossFit in contact gekomen. Haar broer opende 2 jaar geleden een eigen club. “Het was de bedoeling om aan judoka’s een aanvullende (kracht)training te geven. Ondertussen is het uitgebloeid tot een succesvolle zaak op zichzelf en ben ik verliefd geworden op de sport.” 

“Ik train 5 keer per week. Vroeger heb ik nooit op mijn voeding gelet. Nu is het belangrijker geworden. De marge zit in de voeding. Een specifiek dieet heb ik niet. Ik geloof eerder in evenwichtige voeding als levensstijl. De extra boost haal ik uit voedingssupplementen. Vooral van bij jullie! (lacht)” 

Haar ambities steekt ze niet onder stoelen of banken. “Ik ben nu 2 jaar bezig met CrossFit en hoewel ik daarvoor judo deed kwam ik echt van ver. Ik heb op 2 jaar een enorme vooruitgang geboekt onder leiding van Tom Goegebuer. Stiekem hoop ik om volgend jaar Belgisch kampioen CrossFit te worden.” Wij zouden alvast trots zijn! Best of luck Beaudine! Stay strong! 

Vorige artikel
Volgende artikel