Fitnessboutique
Workout wordt Fitnessboutique!
Surf naar www.fitnessboutique.be en maak kennis met ons uitgebreid gamma.
Gebruik de code WORKOUT en ontvang 10% korting op alle aankopen.
Aanbod geldig tot en met 31 Maart.

Nederlandstalige versie beschikbaar vanaf 9 April.

Fitnessboutique je partner in sportvoeding,fitnessmateriaal en sportkledij!Workout devient Fitnessboutique !
Surfez vers www.fitnessboutique.be et dévouvrez notre offre.
Utlisez le code WORKOUT et recevez 10% de réduction sur vos achats. Offre valable jusqu’au 31 Mars.

Fitnessboutique, votre partenaire en nutrition, appareils et vêtements de sport!
 

The Workout Profile: Elias De Buck

Young-gun Elias De Buck is zich volop aan het klaarstomen voor een toekomst in de bewegingswetenschappen. Maak kennis met deze ambitieuze jongeman…

Joris Van Hoecke

Elias De Buck is een 19 jarige sportieveling. Hij studeert sport en bewegingswetenschappen aan de universiteit te Gent. Hij houdt van voetbal, fitness en alles wat met sport te maken heeft. 

“Ik heb een ambitie om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Gezondheid en sport zijn cruciaal in een moderne wereld waar we steeds actiever en langer bezig blijven. Ikzelf hou ervan om uitdagingen aan te gaan. Grenzen verleggen, jezelf uitdagen, competitie… Het hoort er allemaal bij!” 

“Voeding is enorm belangrijk. Het moet een logische aanvulling zijn op een actief en sportief leven. Voor mij passen de Workout Nutrition producten zeker binnen deze visie. De kwaliteit van de producten zijn hier van groot belang. Het is dan ook dit aspect dat me vooral aantrekt in het merk Workout Nutrition.”

Momenteel werkt Elias zijn studies af en wil zo snel mogelijk Personal Trainer worden. “Ik wil een verschil maken en mensen lichamelijk en geestelijk naar een hoger niveau brengen. Dit via maatwerk en met veel aandacht op voeding.”

Onze steun heb je alvast Elias! Go for it!

Vorige artikel
Volgende artikel