Fitnessboutique
Workout wordt Fitnessboutique!
Surf naar www.fitnessboutique.be en maak kennis met ons uitgebreid gamma.
Gebruik de code WORKOUT en ontvang 10% korting op alle aankopen.
Aanbod geldig tot en met 31 Maart.

Nederlandstalige versie beschikbaar vanaf 9 April.

Fitnessboutique je partner in sportvoeding,fitnessmateriaal en sportkledij!Workout devient Fitnessboutique !
Surfez vers www.fitnessboutique.be et dévouvrez notre offre.
Utlisez le code WORKOUT et recevez 10% de réduction sur vos achats. Offre valable jusqu’au 31 Mars.

Fitnessboutique, votre partenaire en nutrition, appareils et vêtements de sport!
 

The Workout Profile: Guillaume Vienne

CrossFit Box Manager en gepassioneerd atleet. Let’s hear it voor Guillaume Vienne.

Anton Luyten

Guillaume Vienne is een 29 jarige CrossFit Box Manager. Naast het sporten is hij bezig met voeding, scouts en Marvel films. Hij is een grote fan van de Workout Nutrition producten door de all-round aantrekkelijkheid van het product. “De prijs-kwaliteit ratio is perfect. De smaken zitten goed. En de producten zijn performant. Top!” 

“Sport is voor mij noodzakelijk. Ik heb altijd gesport. Het hoort gewoon bij mijn levensstijl. Ik vind ook dat het zo zou moeten gezien worden. Een gezonde geest in een gezond lichaam! Crossfit is dan ook een sport die binnen mijn idee van een levensstijl past. Het is een sport die mij uit mijn comfortzone haalt en mij uitgeput maar voldaan achterlaat. Ik hou van die sensatie! 

Een gezonde en aangepast voeding is primoridaal voor Guillaume. “Bewust omgaan met voeding en deze stroomijnen met je doelen zorgt voor betere resultaten. Ik las wel af en toe een cheat day in. You gotta feed your mind, right!? (lacht).”

Wanneer we Guillaume vragen of hij een bepaald dieet volgt antwoordt hij het volgende: “Ik volg geen specifiek dieet. Ik geloof hier niet echt in. Gezonde afwisselende voeding is voldoende. Afwisselend met al dan niet de nodige supplementen. Dit idee leunt dicht aan bij het Paleo/ Zone dieet. Concreet betekent dit een afwisselende voeding met vlees, vis, groenten en fruit, noten en zaden, en weinig koolhydraten.”

Proteïnen en aminozuren staan bovenaan het lijstje van meest gebruikte voedingssupplementen voor Guillaume. “Deze bestanddelen helpen me mijn spieren te herstellen en zo de volgende dag weer paraat te staan voor de training. Omdat mijn trainingsvolume vrij hoog is dien ik veel voeding in te nemen om mijn energieniveaus op peil te houden. De supplementen komen dan goed van pas. Ik gebruik ook vaak Omega 3, vitamine D en magnesium. Het gaat er mij vooral om mijn dieet en behoeften in evenwicht te brengen en tekorten op te vangen via supplementen.”

Momenteel is de sport voor Guillaume eerder recreatief. De ambitie in de toekomst zou kunnen liggen in het testen van zijn capaciteiten in tal van competities. Wij zijn benieuwd. Good luck Guillaume!

Vorige artikel
Volgende artikel