Fitnessboutique
Workout wordt Fitnessboutique!
Surf naar www.fitnessboutique.be en maak kennis met ons uitgebreid gamma.
Gebruik de code WORKOUT en ontvang 10% korting op alle aankopen.
Aanbod geldig tot en met 31 Maart.

Nederlandstalige versie beschikbaar vanaf 9 April.

Fitnessboutique je partner in sportvoeding,fitnessmateriaal en sportkledij!Workout devient Fitnessboutique !
Surfez vers www.fitnessboutique.be et dévouvrez notre offre.
Utlisez le code WORKOUT et recevez 10% de réduction sur vos achats. Offre valable jusqu’au 31 Mars.

Fitnessboutique, votre partenaire en nutrition, appareils et vêtements de sport!
 

The Workout Profile: Jan Hellemans

Jan is een sportieve student. Sport, film, cultuur, en politiek zijn maar enkele van zijn interesses. Let’s meet Jan Hellemans!

Anton Luyten

Hij leerde Workout Nutrition kennen via zijn goede vriend en bodybuilding champion Tibor Koppers. Het kwam natuurlijk ook goed uit dat hij rechttegenover de Antwerp Workout Nutrition shop woont. Al snel werd hij aangetrokken door de professionaliteit en het totale en volledige aanbod van het Workout Nutrition gamma.

“Ik train een 6 maal per week. Bodybuilding en minivoetbal zijn mijn 2 grote passies! Herstel is dus van cruciaal belang na de vele trainingen. Supplementen helpen me hierbij.”

Hij heeft een gezonde kijk op sport en het leven. “Ik ben gestart met op een hoger niveau te sporten omdat ik me gewoon goed wou voelen en er goed uitzien. Ik train niet echt via één bepaald schema. De basis ligt bij verschillende ervaringen en schema’s. De essentie is frequent en doel-gericht trainen.”

Zijn favoriete voedingssupplementen zijn creatine en proteïne. “Het vormt voor mij de basis voor een optimale workout training en resultaat. Het verhoogt ook de efficiëntie van een training in mijn ogen. Waarom ik supplementen gebruik? Die extra edge die ik beoog als het aankomt op voeding en training. Het optimale scenario bekomen! That’s it!”

Momenteel traint Jan voor een deelname aan de Arnold Classic Barcelona. Zijn ambitie is groot. Hoe groot? “Ik wil Belgisch kampioen worden!”

Zo mogen we het horen Jan! Wij duimen voor je! Go for it!

Vorige artikel
Volgende artikel