Fitnessboutique
Workout wordt Fitnessboutique!
Surf naar www.fitnessboutique.be en maak kennis met ons uitgebreid gamma.
Gebruik de code WORKOUT en ontvang 10% korting op alle aankopen.
Aanbod geldig tot en met 31 Maart.

Nederlandstalige versie beschikbaar vanaf 9 April.

Fitnessboutique je partner in sportvoeding,fitnessmateriaal en sportkledij!Workout devient Fitnessboutique !
Surfez vers www.fitnessboutique.be et dévouvrez notre offre.
Utlisez le code WORKOUT et recevez 10% de réduction sur vos achats. Offre valable jusqu’au 31 Mars.

Fitnessboutique, votre partenaire en nutrition, appareils et vêtements de sport!
 

The Workout Profile: Jérémie Puglisi

Het is een inspiratie om jonge mensen met een passie voor sport en gezondheid hun visie te laten delen. Let’s hear it voor Jérémie Puglisi. Kinésitherapeut en gedreven sportman.

Joris Van Hoecke

Jérémie Puglisi is een all-round sportman. Met wekelijks trainingen voor voetbal, hardlopen, wielrennen, zwemmen en krachttraining is zijn agenda goed gevuld.

“Voetbal ik mijn grootste passie. Ik speel het al sinds ik kind was. Mijn voetbal training en prestaties op het veld vul ik aan en kan ik verbeteren door aanvullende trainingen in andere disciplines zoals zwemmen, lopen en fietsen.”

“Het is mijn visie dat het combineren van verschillende disciplines zorgt voor een workout van elke spiergroep. Zo krijg ik een volledige workout en belast ik niet steeds dezelfde spieren.”

“Ik train 6 à 7 maal per week. Het is stunt en vliegwerk maar ik geraak meestal wel aan die frequentie. Om dit vol te houden speelt voeding een belangrijke rol. Een evenwichtig voedingspatroon zorgt er voor dat mijn lichaam snel herstelt en dat ik tijdens de training de nodige reserves heb. Een specifiek dieet heb ik niet. Proteïnes om te herstellen is een must!”

“Ik heb een persoonlijke ambitie om traithlons te starten mocht ik ooit stoppen met voetballen. Misschien op termijn een focus leggen op één sport en daar uitblinken? Ik ben er nog niet helemaal uit. (lacht)”

Wat de ambitie ook is, good luck! De gedrevenheid heb je alvast mee! Stay strong!

Vorige artikel
Volgende artikel