Fitnessboutique
Workout wordt Fitnessboutique!
Surf naar www.fitnessboutique.be en maak kennis met ons uitgebreid gamma.
Gebruik de code WORKOUT en ontvang 10% korting op alle aankopen.
Aanbod geldig tot en met 31 Maart.

Nederlandstalige versie beschikbaar vanaf 9 April.

Fitnessboutique je partner in sportvoeding,fitnessmateriaal en sportkledij!Workout devient Fitnessboutique !
Surfez vers www.fitnessboutique.be et dévouvrez notre offre.
Utlisez le code WORKOUT et recevez 10% de réduction sur vos achats. Offre valable jusqu’au 31 Mars.

Fitnessboutique, votre partenaire en nutrition, appareils et vêtements de sport!
 

The Workout Profile: Julien Van den Brande

Wielrennen zit hem in het bloed. Passie voor de sport, het lichaam en voeding zorgen voor een cocktail van ambitie voor deze jongeman. Laten we kennis maken met Julien Van den Brande.

Joris Van Hoecke

Op 12 jarige leeftijd begon Julien Van den Brande aan zijn carrière als wielrenner. Nu hij 21 is, tal van amateur prijzen te pakken heeft en de ambitie heeft om de wereld te veroveren is het tijd om een versnelling hoger te schakelen. 

“Mijn hele familie is gepassioneerd door wielrennen. Al van jongs af aan krijg ik de sport dus met de paplepel binnen. Ik ben gepassioneerd wielrenner in hart en ziel. Om de doelen te behalen komt er veel trainig bij kijken. Ook krachttraining en natuurlijk duurtraining.”

Wanneer we vragen hoe voeding in zijn schema past is hij vrij duidelijk. “Ik train 6 maal per week. Voeding is enorm belangrijk voor, tijdens en na de trainingen. Kort gezegd draait het er bij mij om de vet inname zo laag mogelijk te houden en de inname van koolhydraten zo hoog mogelijk. Dit gecombineerd met de juiste verhouding aan aminozuren voor een zo goed mogelijk herstel. Als topsporter is het belangrijk om de juiste voedingssupplementen te nemen in de juiste hoeveelheid en op het juiste moment. Supplementen bezorgen mij zowel een mentaal als fysiek voordeel. Ik ga voor de hoogste kwaliteit om niets aan het toeval over te laten. Workout en SynTech liggen bij mij in het bovenste schap!”

De ambitie voor deze jongeman? Het heel ver schoppen in de wielerwereld! Met een professioneel contract onder de arm ligt de wereld aan zijn voeten! Keep going Julien! Good luck!

Vorige artikel
Volgende artikel