Fitnessboutique
Workout wordt Fitnessboutique!
Surf naar www.fitnessboutique.be en maak kennis met ons uitgebreid gamma.
Gebruik de code WORKOUT en ontvang 10% korting op alle aankopen.
Aanbod geldig tot en met 31 Maart.

Nederlandstalige versie beschikbaar vanaf 9 April.

Fitnessboutique je partner in sportvoeding,fitnessmateriaal en sportkledij!Workout devient Fitnessboutique !
Surfez vers www.fitnessboutique.be et dévouvrez notre offre.
Utlisez le code WORKOUT et recevez 10% de réduction sur vos achats. Offre valable jusqu’au 31 Mars.

Fitnessboutique, votre partenaire en nutrition, appareils et vêtements de sport!
 

The Workout Profile: Malinda De Vries

Deze sportieve jongedame heeft haar prioriteiten op een rijtje. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Laten we kennis maken met Malinda De Vries.

Anton Luyten

Als sportinstructrice met een gezonde interesse en passie voor aerobics en tal van andere sporten heeft Malinda De Vries een duidelijke visie op sport en gezondheid. “Van jongs af aan ben ik bezig met sport en gezondheid. Vanuit een dansopleiding ben ik verder gegroeid richting fitness. Ik train 3 à 4 keer per week gemiddeld 2 uur per sessie. Voeding is voor iedereen belangrijk. Hier zijn geen shortcuts. Gezonde, evenwichtige voeding op een gestructureerde manier nuttigen. Dat is de boodschap!”

“Voedingssupplementen kunnen een belangrijke aanvulling zijn. Maar dan op een kwalitatieve manier. Ik vind Workout Nutrition top! Ruime product keuze en kwalitatief getest door de Belgische instanties. Iets wat vandaag belangrijker en belangrijker wordt om deze zekerheid te hebben.”

“Voor mij persoonlijk is een mix van de BCCA aminozuren, BCAA recovery, vitamines en de Workout Natural Skin Glow ideaal. Mijn perfecte combo!”

De ambitie van Malinda is duidelijk: mensen aan het bewegen krijgen, motiveren, en hun grenzen laten opzoeken. Ga Malinda gerust eens opzoeken in de Oxygen gym aan dok Noord, waar ze manager is! Wij hebben alvast onze afspraak ingepland! Stay strong!

Vorige artikel
Volgende artikel