Fitnessboutique
Workout wordt Fitnessboutique!
Surf naar www.fitnessboutique.be en maak kennis met ons uitgebreid gamma.
Gebruik de code WORKOUT en ontvang 10% korting op alle aankopen.
Aanbod geldig tot en met 31 Maart.

Nederlandstalige versie beschikbaar vanaf 9 April.

Fitnessboutique je partner in sportvoeding,fitnessmateriaal en sportkledij!Workout devient Fitnessboutique !
Surfez vers www.fitnessboutique.be et dévouvrez notre offre.
Utlisez le code WORKOUT et recevez 10% de réduction sur vos achats. Offre valable jusqu’au 31 Mars.

Fitnessboutique, votre partenaire en nutrition, appareils et vêtements de sport!
 

The Workout Profile: Tim Van Aart

Met een duidelijke visie en focus heeft Tim Van Aart maar één doel: sterker, sneller en beter worden. Maak kennis met deze gedreven jongeman!

Joris Van Hoecke

Tim Van Aart is duidelijk: “Ik heb enkel interesse in de sport die ik beoefen: fitness op atletisch niveau. Progressie kan enkel bekomen worden als de focus juist zit en al  het ruis gefilterd wordt. Focus zorgt ervoor dat er steeds beter en sneller kan resultaat geboekt worden.”

“Ik heb het altijd al fascinerend gevonden hoe het menselijk lichaam kan evolueren in deze sport. Dat is voor mij één van de voornaamste aspecten die me aantrekken aan deze sport.”

“ 8 jaar geleden ontdekte ik voor de eerste maal de gym toen mijn vader me voor het eerst mee nam naar de gym waar hij trainde. Daar heb ik de microbe te pakken gekregen. Nu zijn we 8 jaar en 3 wedstrijden verder. De drive is groter dan ooit om beter te worden!”

“Ik train 5 dagen in de week en neem 2 dagen rust om mijn spieren op een goede manier te laten herstellen. Voeding speelt hier voor mij een grote rol. Mijn dieet schema ziet er als volgt uit: 50g havermout, handje vol zwarte bosbessen, 4 stukken ananas, 3 volledige eieren en 7 eiwitten, 5 rijstwafels, 500gr zalm, 150gr rundsvlees, 1 volledige zoete aardappel, 1 volledige brocoli en 2 handjen pindanoten. Deze bestanddelen verdeeld over de hele dag.”

“Naast mijn dieet zijn voedingssupplementen natuurlijk een must. Multivitaminen om goed fit te blijven en mijn energie op peil te houden, bcaa voor minder spierafbraak en een beter en sneller spierherstel, l-carnitine voor de vetverbranding, en dan nog een pure whey voor extra proteine en goede spieropbouw.” 

Deze atleet heet ambitie om dag na dag te blijven verbeteren. Ook buitenlandse wedstrijden heeft hij zijn zinnen op gezet. Good luck in the future Tim! Stay strong!

Vorige artikel
Volgende artikel