Fitnessboutique
Workout wordt Fitnessboutique!
Surf naar www.fitnessboutique.be en maak kennis met ons uitgebreid gamma.
Gebruik de code WORKOUT en ontvang 10% korting op alle aankopen.
Aanbod geldig tot en met 31 Maart.

Nederlandstalige versie beschikbaar vanaf 9 April.

Fitnessboutique je partner in sportvoeding,fitnessmateriaal en sportkledij!Workout devient Fitnessboutique !
Surfez vers www.fitnessboutique.be et dévouvrez notre offre.
Utlisez le code WORKOUT et recevez 10% de réduction sur vos achats. Offre valable jusqu’au 31 Mars.

Fitnessboutique, votre partenaire en nutrition, appareils et vêtements de sport!
 

Hannes Huyck

Jonas Boudet

Hannes Huyck is een aanstormend talent in de Belgische atletiek. Hannes is een beloftevolle BOIC sprinter/hordeloper van net 18j.

Van kinds af aan beoefende hij veel verschillende sporten. Hij begon met turnen en zwemmen, en deed vaak verschillende sportkampen. Via die sportkampen kwam hij als 12 jarige bij een atletiekclub terecht. Na een een algemene vorming meegekregen te hebben bij de jeugd legt hij zich sinds enkele jaren toe op sprint en horden en in mindere mate op verspringen.

Hij haalde dit jaar 2x zilver op het Belgisch kampioenschap. (60mhorde en 110mHorde) en 1x brons op de 400m horde. Ook op de 400m vlak en op de 200vlak  liet hij mooie tijden optekenen. 49,25 en 22,60. Hij  was ook  5de man (reserve)  op het Wereldkampioenschap junioren 4x400m in Polen deze zomer.

In januari gaat hij naar de USA om zijn studie van bio-ingenieur te gaan combineren met topsport en om zich voor te bereiden op de Europese junior kampioenschappen van volgende zomer in Italië. In de Verenigde Staten komt hij uit voor de NCAA.

Hannes maakte kennis met Workout na het toevallig passeren langs de shop in Gent, waarna hij onmiddellijk de webshop opzocht.

Hannes was onmiddellijk aangetrokken door de “no-nonsense” aanpak van het merk, de zuivere kwaliteit zonder onnodige substanties en het feit dat Workout ook supplementen aanbiedt specifiek gericht op andere sporten dan bodybuilding. 

Hannes traint als topsporter natuurlijk keihard en 5 maal in de week. Hij volgt daarbij een trainingsprogramma dat maandelijks door zijn trainer opgesteld wordt en waarbij de verschillende aspecten ( kracht, verzuring, snelheid..) aan bod komen in de juiste verhouding en waarbij gepiekt wordt naar een kampioenschap. Momenteel wordt hij begeleid door Johan Permentier.

Hannes onderstreept ook het belang van gezonde voeding. Alhoewel hij geen specifiek dieet hoeft te volgen ( vetpercentage van 7% ), eet hij gezond. Voor  en na de training de training pasta of rijst en na de training ook vlees of vis voor de extra eiwitten  en veel groenten en fruit.

Hannes gebruikt creatine in de aanloop naar  kampioenschappen en Amino Boost gedurende de trainingen. Hij gebruikt ook de 100% Whey van Workout bij het ontbijt en na een hevige training, want een shake gaat sneller binnen na een zware inspanning dan kip met broccoli (die hij dan later eet).

Vorige artikel
Volgende artikel