Fitnessboutique
Workout wordt Fitnessboutique!
Surf naar www.fitnessboutique.be en maak kennis met ons uitgebreid gamma.
Gebruik de code WORKOUT en ontvang 10% korting op alle aankopen.
Aanbod geldig tot en met 31 Maart.

Nederlandstalige versie beschikbaar vanaf 9 April.

Fitnessboutique je partner in sportvoeding,fitnessmateriaal en sportkledij!Workout devient Fitnessboutique !
Surfez vers www.fitnessboutique.be et dévouvrez notre offre.
Utlisez le code WORKOUT et recevez 10% de réduction sur vos achats. Offre valable jusqu’au 31 Mars.

Fitnessboutique, votre partenaire en nutrition, appareils et vêtements de sport!
 

Luis Carlos Novais

 

Jonas Boudet

 

Ik ben Luis Carlos, 21 jaar oud en Men’s Physique atleet. Ik kwam op 16-jarige leeftijd in aanraking met krachttraining door mijn oudere broer. Hij raadde mij aan om eens mij te trainen met hem. Zo gaf hij mij de microbe door en sindsdien kan ik niet meer zonder. Ik ging trainen in een fitness samen met hem en vrienden. Zij verwezen mij door naar Workout voor hun supplementen en advies dat je er krijgt. Sindsdien ben ik er vaste klant.  

Mijn favoriete producten zijn de 100% whey van Workout en de Amino Boost. Ook ben ik een gesponsorde atleet van SynTech. Hiervan zijn mijn favoriete producten de volgende: Aestr-X, Synchronize en de Synpro Whey. Momenteel drink ik de Amino Boost tijdens de training en neem ik de Synchronize na mijn training. De Amino Boost zorgt ervoor dat ik veel minder spierpijn ervaar na mijn trainingen alsook herstel ik veel beter. De Synchronize zorgt voor extra droge spiermassa door de combinatie van Whey isolaat, dubbel-gebufferde creatine, bèta-alanine en palatinose.  

Ik volg momenteel een trainingssplit va-n 5 dagen trainen in de week en 2 dagen rusten in het weekend. Ik train meestal met 8-12 herhalingen per set.Ik train elke spiergroep 1 maal in de week als volgt:
Ma: Borst-triceps
Di: Rug-biceps
Wo: Schouders
Do: Benen
Vrij: Schouders, op deze dag doe ik ook meer werk voor achterliggende trainingsgroepen. Op deze dag doe ik wat extra trapezius-werk.
Weekend: Rust.

Ik volg een vast voedingsschema. Voeding, training en herstel gaan immers hand in hand. Vroeger woog ik vaak alles af, door tijdsgebrek doe ik het nu op het gevoel.

Wat wedstrijdervaring betreft heb ik het volgende verwezenlijkt: ik deed al 2 maal mee aan de Walters Cup in de categorie Men’s Physique. Ik plaatste er twee keer op de 5de plaats. Dit jaar heb ik momenteel geen wedstrijden gepland, wel heb ik een paar foto-shoots staan. Volgend jaar zou ik graag in de top 3 plaatsen van de Walters Cup. Ik ben ook op zoek naar sponsoring van een sportief kledingmerk. 

Volg mij op Facebook: Luis Carlos Novais en Instagram: Novais_Luis!

 

Vorige artikel
Volgende artikel